Voedingssupplementen 

3

Naast gezichtsbehandelingen, sportmassage en Shiatsu-therapie werk ik ook met voedingssupplementen. Ik heb me daarvoor verdiept in alle waarheden en onwaarheden rond deze producten.


Ik ben ervan overtuigd, dat de juiste voeding je lichaam kan helpen zich te weren tegen kwalen. Dat is van belang met name bij het  gezond ouder worden. Voedingssupplementen kunnen daarbij goed helpen. Daarom heb ik eerst alle informatie die ik te pakken kon krijgen, doorgenomen. Zo leerde ik zin en onzin te scheiden. Ook gesprekken met voedingsdeskundigen brachten mij op het juiste pad. Er is nl. nogal wat onduidelijkheid wat je wanneer zou moeten gebruiken.

 

Ik geloof niet in een aparte pil voor elk kwaaltje of ongemak. Net zoals je bij de Shiatsu-therapie het lichaam als een geheel behandelt, denk ik dat je bij voedingssupplementen moet kiezen voor constitutie-middelen. Dus producten die bijv. hart en bloedvaten helpen of een preparaat speciaal gericht op gewrichtsklachten.

 
Ook zit er duidelijk verschil in de kwaliteit van de diverse merken en producten. Zuivere grondstoffen en hoge concentraties bepalen die kwaliteit. De producten waar ik mee werk, zijn gericht op verschillende aandachtsgebieden

 

- spieren en botten : kramp, botontkalking
- zenuwstelsel : geheugen, concentratie
- spijsvertering : opname van voedingsstoffen
- huid, haren en nagels : stevigheid en glans
- gewrichten en kraakbeen : gewrichtsklachten

 

Verdere informatie en advies geef ik graag in mijn praktijk, telefonisch (050 -5032820) of per email: info@bcjolandalameijer.nl

 

Openingstijden:

- van maandag t/m vrijdag

- van 08.00 uur tot 18.00 uur

- alleen op afspraak:

050 - 5032820

 

Contact
3


an image Graag tot ziens bij:
Beauty Center
Jolanda Lameijer

Sterremuurlaan 12
9321 LC Peize
 
Tel: 050-5032820
Email: info@bcjolandalameijer.nl